ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στην οδό Βαλτετσίου, διαθέσιμο μέσω διαδικασίας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού

Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος
ID Καταχώρησης: Danos_6417
23/06/2020

Description

H oδός Βαλετσίου είναι ένας πλακόστρωτος πεζόδρομος, στον οποίο υπάρχουν καταστήματα λιανικής και εστίασης, προσφέροντας μια πληθώρα προϊόντων και εμπορικών υπηρεσιών.

Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην οδό Ακαδημίας και τα γειτονικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (π.χ. Πανεπιστήμια, Εθνική Βιβλιοθήκη, Ακαδημία, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο), στην οδό Σταδίου, στην πλατεία Συντάγματος, στην οδό Ερμού και την πλατεία Μοναστηρακίου. Η περιοχή Εξάρχεια συνορεύει ανατολικά με την πλατεία/περιοχή του Κολωνακίου και πλαισιώνεται από τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), την οδό Πανεπιστημίου και την λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το ακίνητο έχει καλή προσβασιμότητα με πολλές λεωφορειακές γραμμές, τρόλεϊ, μετρό (σε κοντινή απόσταση από τους σταθμούς «Ομόνοια» & «Πανεπιστημίου») κ.λπ.

Κύρια χαρακτηριστικά του ακινήτου:

Τα βασικά χαρακτηριστικά του ακινήτου παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

Α/Α Στάθμη Χρήση Έτος Κατασκευής Επιφάνεια (τμ)
A1 1ος όροφος Οικιστική – Διαμέρισμα 1969 47,00

Είδος ακινήτου: Οριζόντια ιδιοκτησία – Διαμέρισμα

Το Διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου 7 ορόφων, το οποίο έχει κατασκευαστεί to 1967 σε οικόπεδο επιφανείας 548,81 τμ. Η επικρατούσα χρήση της οικοδομής είναι η οικιστική.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Χρήση: Επιτρεπόμενη Χρήση: Πολεοδομικά κέντρα – κεντρικές λειτουργίες πόλης – τοπικό κέντρο συνοικίας-γειτονιάς ΦΕΚ 114/Α/29-6-2018 (λ.χ. Οικιστική, Επαγγελματική (π.χ. γραφεία) Συνεδριακά κέντρα, κλπ.).

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν αν διατεθούν κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η διαδικασία απόκτησης θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας και τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμμετάσχουν αναλόγως. Θα δοθεί ειδοποίηση για την εν λόγω δημοπρασία και πρόσθετες πληροφορίες, μετά το εκδηλωμένο ενδιαφέρον των μερών.

Η διαδικασια

Τα ακίνητα θα δημοπρατηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα www.eauction.gr

Τιμή εκκίνησης: Κατόπιν αιτήματος

Ημερομηνία Δημοπρασίας: Πρόκειται να ανακοινωθεί

Contact us