ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στην Λεωφόρο Συγγρού διατίθεται μέσω διαδικασίας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού

Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος
ID Καταχώρησης: Danos_6446
23/06/2020

Description

Η Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού είναι ένας από τους κύριους οδικούς άξονες της Αθήνας, και συνδέει το κέντρο της πόλης με το νότιο τμήμα της (π.χ. Φάληρο, Άλιμος), το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας (riviera) και το λιμάνι του Πειραιά.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, το μνημείο της Ακρόπολης, το Μουσείο της Ακρόπολης, την περιοχή «Πλάκα» («Συνοικία των Θεών») μια παραδοσιακή, ιστορική και πολύ τουριστική περιοχή κάτω από την Ακρόπολη, τους στύλους του Ολυμπίου Διός, το «Ζάππειο» Μέγαρο, τον λόφο του Φιλοπάππου και άλλα πολιτιστικά αξιοθέατα, οργανισμούς και θέατρα. Επιπλέον, στη λεωφόρο και στους παρακείμενους πεζόδρομους, κοντά στην ιδιοκτησία, υπάρχουν καταστήματα λιανικής και εστίασης, ξενοδοχεία, αυτόνομα κτίρια γραφείων κ.λπ. που προσφέρουν πλήθος προϊόντων και εμπορικών υπηρεσιών.

Το ακίνητο έχει εύκολη πρόσβαση μέσω πολυάριθμων λεωφορειακών γραμμών, του μετρό (σταθμός «Συγγρού – ΦΙΞ»), του τραμ και φυσικά με αυτοκίνητο.

Κύρια χαρακτηριστικά του ακινήτου:

Τα βασικά χαρακτηριστικά του ακινήτου παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

Τμήμα Όροφοι Χρήση Έτος Κατασκευής Επιφάνεια (τμ)
Αρ. 4 3ος όροφος Οικιστική – Διαμέρισμα 1965 96,50

Είδος ακινήτου: Οριζόντια ιδιοκτησία

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός επταώροφου κτιρίου, κατασκευής του 1965 (βάσει της Γ13/1964 οικοδομικής αδείας) σε οικόπεδο, επιφάνειας 562,50 τμ. Η επικρατούσα χρήση της οικοδομής στους ορόφους είναι η οικιστική, ενώ στο ισόγειο χώρο η επαγγελματική.

Η διαδικασία απόκτησης θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας και τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμμετάσχουν αναλόγως. Θα δοθεί ειδοποίηση για την εν λόγω δημοπρασία και πρόσθετες πληροφορίες, μετά το εκδηλωμένο ενδιαφέρον των μερών.

Η διαδικασια

Τα ακίνητα θα δημοπρατηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα www.eauction.gr

Τιμή εκκίνησης: Κατόπιν αιτήματος

Ημερομηνία Δημοπρασίας: Πρόκειται να ανακοινωθεί

Contact us