ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ στην οδό Σωκράτους, διαθέσιμο μέσω διαδικασίας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού

Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος
ID Καταχώρησης: Danos_6409
23/06/2020

Description

Τα ακίνητα βρίσκονται στην πιο εξέχουσα τοποθεσία, στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας. Μόλις 50 μ. από την ιστορική πλατεία «Ομονοίας», που αποτελεί σημείο συνάντησης κατοίκων, επισκεπτών και σημείο αναφοράς της πόλης. Από την πλατεία Ομόνοιας ξεκινούν σημαντικοί δρόμοι του κέντρου της πόλης, η οδός «3ης Σεπτεμβρίου», η οδός «Σταδίου», η οδός «Αθηνάς», η οδός Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιάς), η οδός «Πανεπιστημίου» και η οδός «Αγίου Κωνσταντίνου», συνδέοντας την περιοχή με κάθε γωνιά και προάστιο της πόλης. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολιτιστικά αξιοθέατα, θέατρα (Εθνικό Θέατρο) και οργανισμοί.

Στην συμβολή των δρόμων και τις γύρω περιοχές υπάρχουν πολλά καταστήματα λιανικής, παροχής υπηρεσιών και εστίασης που προσφέρουν ένα πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών. Τα προσφάτως ανακαινισμένα ξενοδοχεία, τα εμπορικά κτίρια, τα κτίρια γραφείων και ο νέος, πρόσφατος, αρχιτεκτονικός σχεδιασμός της πλατείας Ομονοίας, ενισχύουν αυτήν τη δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη περιοχή. Τα ακίνητα έχουν εύκολη πρόσβαση μέσω πολυάριθμων λεωφορειακών γραμμών, του μετρό (σταθμός «Ομόνοια»), του τραμ, με ταξί και φυσικά με το αυτοκίνητο.

Κύρια χαρακτηριστικά των ακινήτων :

Τα βασικά χαρακτηριστικά των ακινήτων παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

Α/Α Όροφοι Χρήση Έτος Κατασκευής Επιφάνεια (τμ) Συνιδιοκτησία στο οικόπεδο (‰)
1 8ος σε εσοχή Διαμέρισμα 1970 50,00 18,00
2 8ος σε εσοχή Διαμέρισμα 1970 62,30 21,00

Είδος ακινήτου: Οριζόντιες ιδιοκτησίες

Αναλυτική περιγραφή ακινήτων:

  • Διαμέρισμα #1: βρίσκεται στον 8ο όροφο, έχει επιφάνεια 50,00 τμ και αποτελείται από τέσσερις χώρους: σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει μπαλκόνι στην πρόσοψη του κτηρίου και απρόσκοπτη θέα.
  • Διαμέρισμα #2: βρίσκεται στον 8ο όροφο, έχει επιφάνεια 62,30 τμ και αποτελείται από τέσσερις χώρους: σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει μπαλκόνι στην πρόσοψη του κτηρίου και απρόσκοπτη θέα.
  • Τα προς διάθεση διαμερίσματα είναι όμορα, μπορούν να συνενωθούν και να δημιουργήσουν συνολική επιφάνεια 112,30 τμ.
  • Η απόκτηση των ακινήτων μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μεμονωμένα είτε συνολικά.

Η διαδικασία απόκτησης θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας και τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμμετάσχουν αναλόγως. Θα δοθεί ειδοποίηση για την εν λόγω δημοπρασία και πρόσθετες πληροφορίες, μετά το εκδηλωμένο ενδιαφέρον των μερών.

Η διαδικασια

Τα ακίνητα θα δημοπρατηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα www.eauction.gr

Τιμή εκκίνησης: Κατόπιν αιτήματος

Ημερομηνία Δημοπρασίας: Πρόκειται να ανακοινωθεί

Σημείωση: τα ακίνητα είναι οριζόντιες ιδιοκτησίες και τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν αν εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους είτε για το ένα, είτε και για τα δύο

Contact us